Rakkaus ja Hyväksyminen

Ihan kaikkeen toimiva lääke on lopulta hyväksyvä katse ja hymy, toisinaan kosketuskin. Se on suurinta rakkautta ja turvaa, jota voimme toiselle ihmiselle osoittaa.

Yksinkertaista, mutta ei kuitenkaan, vaan ehkä se elämän suurin oppiläksy.

Voisimmeko hetkeksi luopua omista peloista, epävarmuudesta, tarpeesta arvioida tai laittaa asioita järjestykseen, kategorioihin, itsemme korostamisesta, toistemme määrittelystä, omista rooleistamme osoittaaksemme toiselle ihmiselle sen, että hän on riittävä ja hyväksytty juuri sellaisenaan?

Niin ja entä silloin, kun olemme arvioinnin ja kritiikin kohteena itse, pystymmekö silloinkin katsomaan rakkaudellisesti hyväksynnän energian kautta toisen epävarmuutta, pelkoa ja tarvetta laittaa meidät lokeroon ja lempeästi vetää omat rajamme?

Ihmisyys ja kasvu eivät ole mikään helppo juttu, mutta eteenpäin pienin askelin… tänäänkin.

Sydämin, Anne

 

Jaa artikkeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös nämä

OlemusJooga® | Sydämeni Olemusvoima
Itsetuntemus
Anne

Sydänyhteys ja sinulle kuuluva elämä

Intuitiolla ohjaaminen Joogatunneilleni nousee usein erilaisia teemoja, joissa tunnin intentio ja energia kulkevat. Tämän viikon yhdelle tunnille nousi vahvasti sydänkeskuksen avaamisen teema. Teema, johon voidaan

Lue artikkeli »
jooga
Anne

Luonnon & Hengen Liitto

Luonnon ja Hengen Liitto Joogan opettajana ja omalla joogisella tielläni olen usein kokenut hämmennystä, kun olen koettanut löytää omaa paikkaani joogan moninaisella kentällä. Hyvin usein

Lue artikkeli »