Syventävät sisäisen kasvun palvelut

Intuitiivinen energiahoito

Intuition käyttö ja yhteys energioiden maailmaan on itselle hyvin luonnollista, eikä siihen liity minkäänlaista mystisyyttä. En myöskään näe tieteen ja intuitiivisen maailman välillä jyrkkää rajaa. Ne ovat saman kolikon eri puolet. Tiede lähestyy paljon selityksillään sitä, minkä tiedämme jo kokemuksesta energiamaailmasta. (ks. esim. Johanna Blomqvist; kvanttifysiikasta energiahoitoihin 2017).

Intuitiivisessa energiahoidossa välittyy hoitavaa, tasapainottavaa energiaa ja informaatiota. Hoito rentouttaa, rauhoittaa, poistaa jännityksiä ja voi auttaa parempaan uneen. Hoitoon ei liity koskettamista, vaan hoito tapahtuu täysin energiatasolla. Hoito vaikuttaa fyysisessä kehossa ja energiakehossa sekä auttaa tietoisuutta avautumaan. Hoidossa välittyy yleensä myös sanallisia viestejä, joita ikään kuin luen energiavirrasta. Toisinaan nuo viestit näyttäytyvät kuvina tai tuntemuksina kehossani ja käännän ne viestiksi. Viestit ovat usein ohjausta, opastusta ja avaavat nykyistä elämäntilannetta energian näkökulmasta.

Kirjallinen kanavointi

Viestit tulevat intuition kautta eli niitä ei manipuloida omalla mielellä. Halutessasi enemmän energiamaailman ohjausta, opastusta ja vahvistusta johonkin tiettyyn teemaan tai sen hetkiseen elämäntilanteeseen on kirjallinen kanavointi oiva vaihtoehto ja voit palata tekstiin yhä uudelleen.

Kirjallinen kanavointi valmistuu yleensä n. viikossa. 

Hoidot ja kanavoinnit ovat täysin luottamuksellisia. Hoito voidaan toteuttaa lähihoitona tai kaukohoitona.  Lähihoitoja teen Sipoon alueella ja lähikunnissa. Oma vastaanottotilani on Sipoon Paippisissa pienessä kyläjoogasalissa Luovuuden Tilassa Paippistentie 493, Sipoo. 

Yinful ®-jooga | Sydämeni Olemusvoima

Energiasta

Kaikki maailmankaikkeudessa koostuu energiasta. Myös fyysinen aine ja kehomme ovat energiaa, mutta vain hyvin paljon tiiviimmässä muodossa ja matalammassa värähtelyssä. Energiahoidoissa ja kanavoinneissa välitetään energiaa, joka on hyvin korkeavärähteistä ja sisältää paljon inormaatiota. Vaikka emme pysty fyysisesti näkemään kaikkea tuota maailmankaikkeuden energiaa, on se silti olemassa. Intuitiota kehittämällä pystymme pääsemään käsiksi tuohon hienovaraiseen energiaan. 

Myös ajatukset ja tunteet ovat energiaa ja ajatuksia suuntaamalla tiettyihin asioihin voimme suunnata myös energian kulkua niihin asioihin. Se, mihin keskitymme, se vahvistuu, koska energia liittyy siihen suuntaan.

Jokaisella ihmisellä on kyky saada tietoa energiaa lukemalla intuition kautta, jos vain valitsee lähteä tuota kykyä vahvistamaan itsessään.

Energialla hoitaminen alkaa myös purkaa itsestä esiin uskomuksia ja traumojakin eli myös näitä nousee toisinaan hoidon jälkeen käsittelyyn, koska hoito avaa tietoisuutta.  

 

Hinnat

Energiahoito lähi- tai etähoitona:

30 min 45 €
45 min 60 €
60 min 70 €

Kirjallinen kanavointi 70 €
Valmistuu n. viikossa

Varaa aika tai tilaa kanavointi: olemusvoima@gmail.com