OlemusJooga ®

OlemusJooga on kehotietoisuuden herättämistä ja läsnäolon löytämistä. 

Luontoyhteys, kehotietoisuus ja läsnäolo. 

Meditaatio | Sydämeni Olemusvoima

Mitä on OlemusJooga ® ?

Minä ja sinä olemme itsessämme luonto. Luonto on meissä. OlemusJooga on yhteyden etsimistä luonnon, todelliseen olemuksemme kanssa. Löydämme yhteyden luontoon oman kehollisuutemme kautta. 
 
Luonto – kehomme on elävää ja orgaanista. Se on liikettä ja muutosta, syklisyyttä. Se on materiaa eri muodoissaan ja samalla tässä ja nyt oleva tietoisuuskenttä, joka on täynnä viisautta ja hienovaraista energiaa. Olemme monitasoinen ja monimuotoinen kokonaisuus. Täynnä ihmeellisyyttä.
 
Kun löydämme liikkeen kautta yhteyden omaan luontoomme eli siihen, kuka todella olemme, avaudumme elämän kaikille puolille ja sulaudumme osaksi laajempaa luontoa. Herkistymme kokemaan elämää syvemmin, löydämme yhteyden tunteisiimme ja elämä alkaa näyttäytyä meille merkityksellisempänä. Vapaudumme rakenteista, malleista ja uskomuksista, jotka ovat saaneet meidät kadottamaan itsemme ja nostaneet pintaan kaipauksen. Alamme luomaan elämää vapaudestamme käsin ja ymmärtämään elämän eri sävyiset kokemukset tärkeäksi osaksi omaa matkaamme, omaa evoluutiotamme.
 
Muutumme tietoisuudessamme yhteiskunnan osasta, osaksi luontoa ja ammennamme samalla sisäisyydestä käsin. Löydämme ajattelun vapauden ja itsenäisyyden sekä meitä kannattelevan ja keventävän elämänvoiman, löydämme oman luomisen voiman ja kykymme.
 
OlemusJooga on omaa oman näköistä joogaani, joka yhdistää erilaista tietoa, niin kirjojen kautta löytynyttä kuin minulle oman kehollisuuden ja kokemuksen kautta välittynyttä kuin kanavoituna, intuitiivisesti oivaltaen tullutta tietoa.
 
OlemusJooga on meditatiivista joogaa, jossa on vaikutteita hathajoogasta, yin joogasta, kundaliinista ja somaattisesta lähestymistavasta. 
 

Tämä on vielä kehittyvä joogamuoto, joka muokkaantuu luojansa ja asiakkaidensa mukaan.

Tervetuloa matkalle omaan olemukseesi!

OlemusJooga ® Yotubessa

OlemusJoogaan pääset tutustumaan kanssani tällä hetkellä Youtubessa. 

Ohjaajalle on hyvä kertoa etukäteen, jos kehossa on haastavia tai akuutteja tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia, vammoja tai on raskaana, jotta harjoitusta voidaan tarvittaessa muokata sinulle sopivaksi. Keskustele tarvittaessa lääkärisi kanssa harjoituksen sopivuudesta sinulle!