OlemusJooga ®

OlemusJooga on kehotietoisuuden herättämistä ja sitä kautta yhteyden löytämistä oman ainutlaatuisen itsen kanssa. 

Luontoyhteys, kehotietoisuus ja läsnäolo. 

Meditaatio | Sydämeni Olemusvoima

Mitä on OlemusJooga ® ?

Minä ja sinä olemme itsessämme luonto. Luonto on meissä. OlemusJooga on yhteyden etsimistä luonnon, todelliseen olemuksemme kanssa. Löydämme yhteyden luontoon oman kehollisuutemme kautta. 
 
Luonto – kehomme on elävää ja orgaanista. Se on liikettä ja muutosta, syklisyyttä. Se on materiaa eri muodoissaan ja samalla tässä ja nyt oleva tietoisuuskenttä, joka on täynnä viisautta ja hienovaraista energiaa. Olemme monitasoinen ja monimuotoinen kokonaisuus. Täynnä ihmeellisyyttä.
 
Kun löydämme liikkeen kautta yhteyden omaan luontoomme eli siihen, kuka todella olemme, avaudumme elämän kaikille puolille ja sulaudumme osaksi laajempaa luontoa. Herkistymme kokemaan elämää syvemmin, löydämme yhteyden tunteisiimme ja elämä alkaa näyttäytyä meille merkityksellisempänä. Vapaudumme rakenteista, malleista ja uskomuksista, jotka ovat saaneet meidät kadottamaan itsemme ja nostaneet pintaan kaipauksen. Alamme luomaan elämää vapaudestamme käsin ja ymmärtämään elämän eri sävyiset kokemukset tärkeäksi osaksi omaa matkaamme, omaa evoluutiotamme.
 
Muutumme tietoisuudessamme yhteiskunnan osasta, osaksi luontoa ja ammennamme samalla sisäisyydestä käsin. Löydämme ajattelun vapauden ja itsenäisyyden sekä meitä kannattelevan ja keventävän elämänvoiman, löydämme oman luomisen voiman ja kykymme.
 
OlemusJooga on omaa oman näköistä joogaani, joka yhdistää erilaista tietoa, niin kirjojen kautta löytynyttä kuin minulle oman kehollisuuden ja kokemuksen kautta välittynyttä kuin kanavoituna, intuitiivisesti oivaltaen tullutta tietoa.
 
OlemusJooga on meditatiivista joogaa, jossa on vaikutteita hathajoogasta, yin joogasta, kundaliinista ja somaattisesta lähestymistavasta. 
 

Tämä on vielä kehittyvä joogamuoto, joka muokkaantuu luojansa ja asiakkaidensa mukaan.

Tervetuloa matkalle omaan olemukseesi!

OlemusJoogaan pääset tutustumaan Pienellä Kyläjoogasalilla kurssien ja yksittäisten tuntien muodossa.  Seuraavat OlemusJoogat ovat:

8.6. Ke Hengitys Deluxilta 17.30 – 20.30 ks. alla. 

OlemusJoogan ® Hengitys Deluxilta 8.6.2022

Pieni Kyläjoogasali (Paippistentie 493, Sipoo) 8.6.2022. 17.30 – 20.30. Hinta 55 € tai 4 leimaa sarjakortista. Ilmoittautuminen: olemusvoima@gmail.com tai WhatsApp 0503300147.
 
Työpajasta saat mukaan harjoituksia tehtäväksi kotona, jotka auttavat sinua kulkemaan matkaa takaisin kotiin – yhteyteen luontosi kanssa.
 
Hengitys antaa meille elämän. Se antaa meille kehollisuuden kokemuksen. Kun hengitys lakkaa, katoamme kehostamme, ihmisyydestämme. Hengitys on samalla jotain aineetonta ja hyvin hienovaraista – silta mielen taakse tietoiseen läsnäoloon ja hienovaraiseen, intuitiiviseen olemukseemme.
 
Tässä työpajassa etsimme yhteyttä omaan hengitykseemme ja sitä kautta yhteyttä omaan luontomme eli kehoomme ja tietoisuuteemme.
 
Käytämme erilaisia tekniikoita ja teemme erilaisia hengitysharjoituksia. Avaamme kehossamme tietä hengitykselle asentojen ja lempeän liikeen kautta. Etsimme rentoutta ja vapautta kehollemme ja vapautamme hengitystä. Hengityksen avulla vaikutamme laajasti elintoimintoihimme hermoston välityksellä. Ja samalla, kun tila hengitykselle kasvaa, alkaa hengitys yhä enemmän hoitaa meitä sisältä käsin ja tekee tilaa tietoisuudelle, elämän energialle ja voimalle.
 
Löydämme hengityksen ja kehollisuuden yhteyden ja toisaalta hengityksen ja tietoisuuden yhteyden. Hengityksen avulla yhdistymme olemukseemme, joka on keho – tietoisuus – energia. Mieli tarkkailkoon sivusta.

Ohjaajalle on hyvä kertoa etukäteen, jos kehossa on haastavia tai akuutteja tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia, vammoja tai on raskaana, jotta harjoitusta voidaan tarvittaessa muokata sinulle sopivaksi. Keskustele tarvittaessa lääkärisi kanssa harjoituksen sopivuudesta sinulle!