OlemusJooga ®

Joogaa nykypäivän tarpeisiin ja kiireisiin

Uutta, rajatonta ja ainutlaatuista

OlemusJooga | Sydämeni Olemusvoima

Mitä on OlemusJooga ® ?

Oma polkuni ja kehitykseni on alkanut kuljettamaan yhä syvemmälle oman luovuuteni lähteille. Tuosta lähteestä käsin luon tällä hetkellä oman näköistä joogaa OlemusJoogaa®

Tämä on joogaa nykypäivän tarpeisiin. Joogaa, joka ei rajaudu mihinkään oppiin tai traditioon. Enemmänkin yhdistää oman kehollisen kokemukseni ja intuitiivisen tiedon kautta erilaisia joogan tekniikoita omiksi kokonaisuuksikseen. 

Mukana vahvistavaa, virtaavaa, maadoittavaa, avaavaa ja meditatiivista liikettä aina omanlaisiksi kokonaisuuksiksi yhdisteltyinä. Tärkeää on vahvistuminen, rentoutuminen, hiljentyminen, tasapainottuminen ja palautuminen. Kaikkea sopivassa suhteessa.

Tämä on vielä kehittyvä joogamuoto, joka muokkaantuu luojansa ja asiakkaidensa mukaan. 

OlemusJoogan ® ensimmäiset tunnit keväällä 2021

Harras unelmani on saada Olemusjoogan® ensimmäiset tunnit ja tekstit valmiiksi tämän kevään aikana. Päivitän sivuilleni lisätietoja sitä mukaa, kun uutta syntyy. Facebookissa voit seurata muitakin tapahtumiani.

Ohjaajalle on hyvä kertoa etukäteen, jos kehossa on haastavia tai akuutteja tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia, vammoja tai on raskaana (raskaus yli 4 kk ei suositella normaalia tuntia), jotta harjoitusta voidaan tarvittaessa muokata sinulle sopivaksi. Keskustele tarvittaessa lääkärisi kanssa harjoituksen sopivuudesta sinulle!

 

OlemusJooga® | Sydämeni Olemusvoima