Rentoutumisen palveluita ryhmille ja yrityksille - myös Online

Kaipaatko työyhteisösi virkistyspäivään, tyky- tai tyhypäivään rentoutumista tai lempeää joogaa? Etsittekö kaveriporukalle tai polttareille, omalle perheelle rentoutumisen elämystä tai ehkä sointukylpymatkaa?

Tarjoan sinulle, pariskunnille, erillaisille ryhmille, yhteisölle ja työyhteisölle rentoutumisen hetkiä  suunniteltuina juuri teitä varten tai valittuina valmiista paketeista (alla). Suosittuja ovat olleet myös etänä järjestettävät online-rentoutukset sekä joogahetket. Etärentoutukset onnistuvat kaikkialle Suomeen ja tilaukset paikan päälle Uudenmaan alueella (Kauemmaksikin pienellä kilometrikorvauksella). Pieni Kyläjoogasalini Sipoon Paippisten maaseudulla tarjoaa rentoutumista max. 8 henkilölle ja joogaa  6 – 7 henkilölle.  Rentoutumista luonnon hoitavassa helmassa järjestämme yhdessä Päivänsäde ja Metsäntaian kanssa Sipoon Hindsbyssä. Saat minuun helpoiten yhteyden sähköpostilla olemusvoima@gmail.com tai laittamalla soittopyynnön 0503300147. Kerro toiveesi niin minä järjestän ja suunnittelen. 

Syvärentoutuminen palauttaa hermojärjestelmää ja aktivoi kehon omia palautumisen mekanismeja, jolloin keho ja mieli virkistyy, kiireen ja stressin tuntemukset helpottuvat. Yhdistelen erilaisia rentoutumiseen tähtääviä menetelmiä omiksi kokonaisuuksikseen. Käytän mm. sanallista ohjausta, mindfullnessia, hengitysharjoituksia, gongia, äänimaljoja sekä rentouttavaa, avaavaa liikettä ja hoitavia, restoratiivisia lepoasentoja sekä yin joogaa.  

Rentoutumista ja hyvää oloa sinulle tarjoten,

Anne

Tähän alle olen kerännyt suosituimpia rentoutumisen ja joogan kokonaisuuksia, joita asiakasryhmät ovat tilanneet. Kaikki palveluvalikoimassani olevat palvelut ovat toteutettavissa ja käytettävissä myös tilaustunteihin. 

PH® Sointukylpy

PH® Sointukylpy on syvärentoutumisen menetelmä, joka mahdollistaa keholle ja mielelle totaalisen irti päästämisen tilan ja lepohetken. Sointukylvyssä käytetään äänimaljoja, koshikelloa ja gongia, joiden rikas ja kaunis äänimaailma luo pehmeän sekä rauhoittavan kokonaisuuden, joka parhaimmillaan kuljettaa euforiseen hetkeen unen ja valveen rajamaille, tosinaan nukahdukseen saakka. PH® Sointukylpy perustuu Peter Hessin kehittämään äänihoitometodiin, jossa yliäänirikkaat soinnut syvärentouttavat kehoa äänivärähtelyn kautta ja auditiivisesti laskemalla aivoaaltoja normaalista valve- tai stressitilasta kohti syvärentoutumisen tasoja.

Soljuen elämän virrassa

Pehmeää yin joogaa ja rentoutumista Sointukylvyssä. Rentoutetaan kehon jännityksiä, mielen kireyksiä ja rauhoitetaan hermostoa hengitysharjoituksilla, yin joogan sidekudoksia ja nestekiertoa parantavilla asanoilla ja pitkällä loppurentoutuksella viltin alla. Loppurentoutuksessa nautitaan äänivärähtelyn syvärentouttavasta voimasta. Sointykylvyn osuus voi olla 20 - 40 min. Yin jooga on lempeää läsnäolon joogaa, jossa venyttävissä ja rentouttavissa asanoissa viivytään pitkään ja keskitytään pehmeään hengitykseen. Yin-jooga avaa kehon sidekudoksia, parantaa nivelten liikkuvuutta ja pehmentää sekä rentouttaa lihaksia.

Hoitava luontomme

Tämä rentoutumisen hetki on suunniteltu erityisesti luonnon äärellä toteutettavaksi. Aktivoimme kehon ja mielen omat luonnolliset palautumisen mekanismit ja voimavarat metsän tai muun luontoympäristön äärellä tietoisen läsnäolon, lempeän liikkeen ja hengitysharjoitusten avulla. Luonnossa oleminen itsessään on hoitavaa, eheyttävää ja tasapainottavaa. Tähän voidaan liittää myös Sointukylpy. Luonnossa toteutettavia rentoutuksia on mahdollisuus järjestää yhdessä myös Päivänsäde ja Metsäntaian kanssa. (Klikkaa Hoitava luontomme otsikkoa, niin pääset Metsäntaian sivulle)

Sähköjänis latauksessa

Energisoiva joogaharjoitus, joka sisältää virtaavaa ja avaavaa liikettä keholle sekä dynaamisempia harjoituksia. Harjoituksessa käytetään myös joitakin kundaliinijoogasta tuttuja tekniikoita ja keskitytään erilaisiin hengityksen tekniikoihin. Harjoitus muuntaa oman olemuksen energiseksi, tasapainoiseksi, positiiviseksi ja rauhalliseksi. Päätämme harjoituksen rentoutumiseen ja voimme tehdä pranayamaan (hengitykseen) tai mantroihin pohjautuvan meditaation sekä liittää loppurentoutukseen gongin ja äänimaljojen hoitavaa äänivärähtelyä..

Maadoittava joogauni

Tämä rentoutumisen hetki soveltuu erityisen hyvin toteutettavaksi myös etäyhteydellä (esim. Teams tai Zoom). Rentoutuminen otetaan vastaan itselle mukavassa lepoasennossa, jossa ohjaan sinua hengitysharjoitusten, sanallisen kehorentoutumisen ja mindfullnessin kautta syvärentoutumisen tilaan. Rentoutumisen lopuksi saat nauttia vielä pienestä hiljaisesta hetkestä itsesi kanssa ennen kuin herättelen sinut lempeästi tähän hetkeen. Tämä on ollut yksi suosituimmista etärentoutumisen hetkistä.Hiljenny, Palaudu, Voimaannu!

Hinnat: Kysy tarjousta omalle ryhmällesi: olemusvoima@gmail.com