Ryhmille ja Yrityksille Rentoutumisen palveluja

Syvä 30 min – 60 min rentoutuminen palauttaa hermojärjestelmää ja aktivoi kehon omia palautumisen mekanismeja, jolloin keho ja mieli virkistyy, kiireen ja stressin tuntemukset helpottuvat. Yhdistelen erilaisia rentoutumiseen tähtääviä menetelmiä omiksi kokonaisuuksikseen. Käytän mm. sanallista ohjausta, mindfullnessia hengitystä, gongia, äänimaljoja sekä rentouttavaa, avaavaa liikettä ja hoitavia, restoratiivisia lepoasentoja. Räätälöin mielellään paketteja ryhmille ja yrityksille tilauksesta. Toimin myös yhteisyössä Päivänsäde ja Metsäntaian (Sipoo) kanssa, jonka kautta voi varata ryhmälle rentoutumisen hetken luonnon helmassa. 

Tässä joitakin valmiita rentoutumisen paketteja:

Hoitava pilviajelu (30-60 min)

Rentoutuksen aikana kevennetään mielen ja kehon painolasti ja lähdetään pilvenhattaroille päiväunille sanallisen, ohjatun mindfulness -tyyppisen rentoutuksen/meditaation ja luonnon äänien avulla. Tässä on vaan niin helppo ja ihana olla!

Soljuen elämän virrassa (45-60 min)

Rentoutetaan keho ohjatusti vastaanottavaiseen ja läsnäolevaan tilaan tuetussa lepoasennossa tai selinmakuulla ja sen jälkeen annetaan kehon vaipua syvärentoutukseen PH®äänimaljaterapian avulla.

Hoitava luontomme (30-60 min)

Luontorentoutuksessa aktivoimme kehon ja mielen omat luonnolliset palautumisen mekanismit ja voimavarat. Pysäytämme kiireen ja stressin tuntemukset tietoisen läsnäolon harjoituksilla luonnossa. Istumme toisinaan kivillä, nojailemme puita vasten tai makoilemme alustan päällä maassa (sään ja ympäristön mukaan), aistimme, haistamme, kuuntelemme luontoa ja ennen kaikkea hengitämme ja annamme keholle lempeää liikettä ja rentoutumista hyödyntäen luonnon elementtejä. Luontorentoutuksen aikana ei tarvitse osta tai pyrkiä mihinkään. Saat keskittyä täysin olemaan itsesi kanssa ja sitä kautta palata luonnolliseen olemukseesi, joka on täynnä iloa, innostusta ja rauhaa!

Sähköjänis latauksessa (30-45 min)

Meditatiivinen ohjattu hengitysharjoitus + gong- rentoutus. Tässä rentoutuksessa hyödynnetään hengityksen parantavaa, palauttavaa voimaa ja palautetaan syvä yhteys omaan hengitykseen. Loppuun antaudutaan gongin hoitavalle, voimalliselle äänivärähtelylle, joka parantaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa alitajuntaa. Rentoutuksen jälkeen on hyvä juoda vettä hiukan runsaammin.

Maadoittava joogauni (30-60 min)

Alkuun rentouttavaa hengitystä ja rentouttavia asentoja kehoa maadoittaen ja rauhoittaen. Sen jälkeen annamme kehon vaipua mukavassa asennossa ääneni ohjaamana syvään rentouttavaan joogauneen, josta herätellään vähitellen ja lempeästi. Joogaunessa mieli ei nukahda, mutta vaipuu syvään rentoon tilaan. 30 – 45 min joogauni vastaa jopa monen tunnin yöunia.

Höyhenen kevyeksi (45-60 min)

Virtaavaa rentouttavaa liikettä joogamatolla, jonka päälle pitkä rentoutus, joko joogaunella tai PH®äänimaljoilla toteutettuna.Tällä hetkellä ohjattuja rentoutumisen ja meditaation tunteja on saatavilla tilauksesta. 2021 tulossa myös verkkokursseja.

Kysy lisää, tilaa ja pyydä tarjous: olemusvoima@gmail.com. Räätälöidään tarvittaessa teille valmis kokonaisuus.