Varaus- ja peruutusehdot

Viikoittaiset joogatunnit ja Delux -tunnit:
Varaa tuntisi varausjärjestelmästä: www.varaaheti.fi/sydameniolemusvoima/fi/

Viikkotunnit tulisi varata lähtökohtaisesti 12 tuntia ennen tuntia ja Delux -tunnit 4 päivää aikaisemmin. Mikäli tunnit toteutuvat ja tunneilla on tilaa varauksen voi tehdä myöhemminkin. 

Tunnit toteutuvat, kun viikkotunneilla on 4 varausta 12 tuntia ennen tuntia ja Delux-tunneilla 4 varausta 4 päivää aikaisemmin. Kun rekisteröidyt varausjärjestelmään saat automaattisesti sähköpostiisi ilmoituksen tunnin toteutumisesta heti määräajan umpeuduttua. 

Näin ollen viikkotunnit tulisi lähtökohtaisesti varata 12 tuntia ennen tuntia ja delux -tunnit 4 päivää aikaisemmin. Mikäli tunnin toteutuminen vahvistetaan ja tunneilla on tilaa varauksen voi tehdä myös tätä myöhemmin.

Peruuta tunti järjestelmässä ajoissa: viikkotunti 12 tuntia ennen tuntia ja Delux-tunti 4 päivää ennen tuntia, muutoin joudumme valitettavasti perimään tunnista osallistumismaksun verran. Mikäli peruutus tapahtuu äkillisen sairastumisen johdosta eli viikkotunneilla alle 12 tuntia ennen ja Delux -tunneilla alle 4 päivää aiemmin, emme veloita osallistumismaksua. Ilmoita peruutuksesta tällöin olemusvoima@gmail.com tai tekstiviesti/Whatsapp 0503300147. 

Kiitos, kun sitoudut käyttöehtoihimme ja mahdollistat meille palvelujemme toteuttamisen täydellä sydämellä!